Кріс Гілмор

На відміну від Алекса Урібе, чиї абстрактні, органічні скульптури ми бачили, робота Гілмора більш геометрична і зазвичай складається з речей, які знайомі та впізнавані всім.

Алекс Урібе

Натхненний природою, Алекс Урібе створює скульптури виключно з перероблених матеріалів, гофрокартону, як у великих, так і малих формах. Популярні роботи Урібе – це образні, органічні скульптури, він вивчає абстрактні ідеї, а не реалізм.

POS матеріали, стійки, стенди

Шановні партнери,
ТОВ «УФІПАК» пропонує співпрацю з виготовлення ексклюзивної сувенірної та рекламної продукції високої якості (P.O.S та P.O.P матеріали) з плоского картону, пластику, клеєного картону, ламінованого мікрогофрокартону, палітурного картону з використанням усіх видів після друку.

Історія Картону

Про походження паперу написано багато наукових досліджень про. Вчені чітко визначилися з батьківщиною паперу, винахідником способу відливу паперу та навіть приблизною датою появи цього продукту у людській цивілізації.

Каширування

Кашування - припресування (клейове з'єднання) паперу або картону та палітурного, гофрокартону або мікрогофрокартону. Каширований картон використовується для виготовлення індивідуальної упаковки широкого спектру товарів, насамперед косметичної, електронної та фармацевтичної промисловості.

Впаковано - вже наполовину продано

Жодна галузь не обходиться без упаковки. Красива, зручна, недорога, безповоротна та міцна упаковка – те, що просто необхідно практично будь-якому бізнесу. Сьогодні споживач приділяє особливу увагу якості упаковки і особливо упаковки.

Коробка для піци

З питань замовлення, розробки та придбання готової коробки для піци, слід звернутися в офіс

т. 063 237 91 12

   044 592 72 19

Про нас

Компанія "Ufipak" була заснована в 2002 році. Наша спеціалізація - це виготовлення гофрованих кардонів, матеріалів упаковки та презентації Каширово з гофрованого кардона. У нас є власні виробничі можливості, повний цикл виробництва гофрованої упаковки

Контакти

Ви можете використовувати нас для контакту з нами:

ufipak@gmail.com
(044) 237 91 12 (063)
237 91 12
(044) 432 29 73
вул.Коноплянська, 18 
      м. Київ, 01001 , Україна