Впаковано - вже наполовину продано

Впаковано - вже наполовину продано

Сьогодні споживачі, ймовірно, відмовляться купувати неупаковану продукцію, хоча донедавна багато галузей промисловості не могли обходитися без упаковки. Красива, зручна, недорога, безповоротна та міцна упаковка – те, що потрібно будь-якому бізнесу. Сьогодні споживач приділяє особливу увагу якості упаковки і особливо упаковки. Сьогодні споживачі, ймовірно, відмовляться купувати неупаковану продукцію, хоча донедавна без багатьох видів промислової, а часом і побутової, упаковки ми якось обходилися. Зараз важко уявити, що можна продавати продукцію без упаковки або в непомітній «совковій» упаковці.

Тара та упаковка сприяють кращому збереженню товару під час зберігання та транспортування, а отже сприяють збільшенню прибутку виробника за рахунок зменшення збитків. Зручна упаковка дозволить скоротити транспортно-складські витрати за рахунок спрощення операцій під час вантажно-розвантажувальних робіт. Наявність інформації на транспортній тарі дозволяє краще організувати зберігання та доставку товару. Адже останній важливий аспект.

Упаковка, крім усього іншого, є відмінним носієм інформації, підтримує імідж компанії і може виконувати рекламну функцію. Нерідко тільки за рахунок грамотно оформленої упаковки товару покупець починає купувати його, а не подібне, що лежить на сусідній полиці. Всі ці властивості притаманні упаковці, яка зазвичай супроводжує товар від початку його появи, в якому місці чи секторі ринку він не здійснювався. Для кінцевого споживача продукт, від їжі до електроніки, не існує, доки його ретельно не запакують і не доставлять до точки продажу. Таким чином, упаковка є сполучною ланкою між товаром і його споживачем. Іншими словами, виробники упаковки також беруть участь у створенні кінцевого продукту. Важливо розуміти, що покупці можуть сприйняти погано упакований продукт за неякісний продукт і тому не будуть його купувати, вибираючи більш привабливу альтернативу.

Коробка для піци

З питань замовлення, розробки та придбання готової коробки для піци, слід звернутися в офіс

т. 063 237 91 12

   044 592 72 19

Про нас

Компанія "Ufipak" була заснована в 2002 році. Наша спеціалізація - це виготовлення гофрованих кардонів, матеріалів упаковки та презентації Каширово з гофрованого кардона. У нас є власні виробничі можливості, повний цикл виробництва гофрованої упаковки

Контакти

Ви можете використовувати нас для контакту з нами:

ufipak@gmail.com
(044) 237 91 12 (063)
237 91 12
(044) 432 29 73
вул.Коноплянська, 18 
      м. Київ, 01001 , Україна