POS матеріали, стійки, стенди

Плоске та об'ємне тиснення позолотою, ламінування глянцевою та матовою плівкою, застосування суцільного та вибіркового УФ-лакування, в тому числі спеціальними декоруючими лаками, нанесення блискіток. При виготовленні POS продукції можливе використання в одній конструкції комбінації різноманітних матеріалів - картону, гофрокартону, пластику. У поліграфічному оформленні рекламної продукції, окрім традиційного офсетного та трафаретного друку, можливе використання спільно з нашими партнерами цифрового друку УФ-фарбами безпосередньо на самому робочому матеріалі з подальшим фрезеруванням та різанням на фрезерно-різальних плотерах. .

Що таке POS-матеріали?

Простіше кажучи, POS - матеріали - це вся рекламна продукція, яка розташована біля місць продажу товару і повинна залучати до покупки саме цей товар, а не якийсь інший. Існують різні види таких матеріалів з цікавими назвами, які незрозуміло хто використовує і, очевидно, придумані не зовсім словенськими продавцями, але все ж спробуємо розібратися, що вони означають, і так:

Шелфтокери – це один із видів POS-матеріалів, від англійського «speaking shelf», кріпиться до полиць товару, розміщується там, де викладено товар, привертає увагу покупця, є так званим поінтером. Шелфтокери можуть бути величезними, і в цьому випадку полицю, на якій розміщені товари, видно здалеку.

Воблер - розміщується, як і шелфтокер, безпосередньо на полиці, де продається товар, складається з подовженої гнучкої ніжки на липучці, яка приклеюється до полиці, а на іншому кінці розміщена реклама товару, що розміщується. на цей носок.

Диспенсер - рекламний міні-борд з об'ємною кишенею для інформаційних матеріалів (листівок, візиток і т.д.). Диспенсер виготовляється шляхом ламінування вкладиша на щільний картон з лицьової та/або зворотної сторони. Дозатор вирізаний таким чином, що кишеня служить ніжкою для дозатора шляхом вивертання.

Блістер - міні-дозатор, призначений для всіляких дрібниць - жуйок, бульйонних кубиків та іншого. Буклетниця - стандартна картонна коробка або підставка оригінального дизайну з кишенями для буклетів. Кишені найчастіше виготовляють з прозорого пластику - акрилу або полістиролу.

Мобіль (денглер) - підвісна, зазвичай об'ємна, конструкція, прикріплена до стелі на волосіні. Часто має отвори для додаткових підвісок на гачках.

Підробка (jumbi) - збільшена копія упаковки продукції з точним збереженням дизайну та пропорцій. Його розміщують у вітринах, на підлозі або на полицях над товарами.

Зовнішня панель (панель-кронштейн) - різновид POS-матеріалів, що кріпляться зовні будівлі безпосередньо біля входу в магазин. Це може виглядати як світловий знак.

Світлова вивіска - дизайн з підсвічуванням. Найяскравіший і красивий POS матеріал. Є різні конфігурації, підвісні і підлогові. Вони відрізняються системою подачі світла - «backlits» (підсвічування) і edge-lit дисплеї.

Шоу-карта — твердий плакат із щільного картону, на якому міститься інформація про товар, іноді інструкція щодо його використання. Не має додаткових кишень.

Вивіска тротуарна - різновид POS-матеріалів, виносна підлогова конструкція, що встановлюється безпосередньо перед входом до торгової точки. Найчастіше – двосторонній. Стовпи біля входу в кафе грають роль виносних меню.

Особливо відзначимо використання високоточного лазерного різання матеріалу. Новим інноваційним напрямком, який компанія розвиває з 2006 року, є виробництво металізованого картону (в тому числі голографічного) з подальшим його використанням у виробництві POS та упаковки. Використання сучасної технології офсетного друку (УФ та гібридні фарби) дозволяє досягти відмінної якості друку, як на металізованому картоні, так і на пластику. Наші дизайнери та конструктори здійснюють розробку структурного та графічного дизайну рекламного продукту з подальшим виготовленням оригінал-макету з реального матеріалу.

Фахівці компанії мають великий досвід розробки та виробництва рекламної продукції для багатьох відомих компаній України:

Настільні постери з ламінованого гофрокартону, палітурної дошки, комбінації ПВХ пінопласту або пінокартону з гофрокартоном.

Коробка для піци

З питань замовлення, розробки та придбання готової коробки для піци, слід звернутися в офіс

т. 063 237 91 12

   044 592 72 19

Про нас

Компанія "Ufipak" була заснована в 2002 році. Наша спеціалізація - це виготовлення гофрованих кардонів, матеріалів упаковки та презентації Каширово з гофрованого кардона. У нас є власні виробничі можливості, повний цикл виробництва гофрованої упаковки

Контакти

Ви можете використовувати нас для контакту з нами:

ufipak@gmail.com
(044) 237 91 12 (063)
237 91 12
(044) 432 29 73
вул.Коноплянська, 18 
      м. Київ, 01001 , Україна