Як визначити вагу картону

Як визначити вагу картону

Гофрокартон – це складовий матеріал. Його одержують шляхом склеювання кількох шарів картону між собою. Ми виробляємо двошаровий, тришаровий та п'ятишаровий гофрокартон. Кожен із цих видів картону ділиться на марки. Наприклад, тришаровий гофрокартон має градацію марок ТK-21, ТК-22, ТК-23, ТК-24, ТК-25. Марки картону відрізняються одна від одної якістю та щільністю паперу, що застосовується при його виготовленні. Щоб розрахувати точну вагу гофрокартону, потрібно оперувати безліччю змінних. Точну вагу може розрахувати лише технолог на виробництві. Однак, щоб розрахувати зразкову масу картону, можна використовувати спрощені формули підрахунку.

Вагу гофрокартона можна обчислити, знаючи його площу та щільність.

Формула для підрахунку ваги:
m=S*P.
Де S – площа аркуша (м2), P – щільність гофрокартону (г/м2)

Як обчислити площу?

Площа картону дорівнює площі прямокутника. Зі шкільного курсу геометрії ми знаємо, що площу прямокутника можна обчислити, помноживши довжину на ширину. Формула майже готова. Але так як ми звикли вимірювати довжину і ширину картону в міліметрах, а площа листа в квадратних метрах, додамо до цієї формули коефіцієнт, що поправляє. Отримуємо готову формулу:

Формула для підрахунку площі:
S = (Д*Ш)/1000000.
Где Д – длина (мм), Ш – ширина (мм)
.

Щільність гофрокартону

Щоб розрахувати вагу гофрокартону, братимемо усереднені значення щільності двошарового, тришарового та п'ятишарового гофрокартону. Ми даємо усереднені значення, тому що точну густину можна виміряти тільки на виробництві.


 Середня щільність двошарового гофрокартону:   Середня щільність тришарового гофрокартону  Середня щільність п'ятишарового гофрокартону
 P = 270 г/м2.
Його маса (кг):
m=S*0,27
 P = 350 г/м2.
Його маса (кг):
m=S*0,35
 P = 580 г/м2.
Його маса (кг):
m=S*0,58

Щоб вам не потрібно було робити жодних обчислень, ми розробили для вас калькулятор. Введіть довжину, ширину та тип картону, і калькулятор підрахує вагу:

Коробка для піци

З питань замовлення, розробки та придбання готової коробки для піци, слід звернутися в офіс

т. 063 237 91 12

   044 592 72 19

Про нас

Компанія "Ufipak" була заснована в 2002 році. Наша спеціалізація - це виготовлення гофрованих кардонів, матеріалів упаковки та презентації Каширово з гофрованого кардона. У нас є власні виробничі можливості, повний цикл виробництва гофрованої упаковки

Контакти

Ви можете використовувати нас для контакту з нами:

ufipak@gmail.com
(044) 237 91 12 (063)
237 91 12
(044) 432 29 73
вул.Коноплянська, 18 
      м. Київ, 01001 , Україна